Gastronomie
13/12/2024 Jaroslav Baďura

Bistro a Golf Park ve Lhotce nabízejí na vánoční stůl klobásky, jitrnice a další dobroty

Foto: Dva Mluvčí

Ve Lhotce u Ostravy vrcholí příprava výrobků z domácí zabijačky, které se mohou stát vhodným doplňkem na předvánočním nebo vánočním stole.

Gurmáni a milovníci poctivých domácích produktů se mohou do Bistra Lhotka nebo do restaurace Golf Park na místním golfovém hřišti zastavit od 16. (Golf Park) a od 17. (Bistro) do 22. prosince.

V bistru je otevřeno od úterý do čtvrtku v době od sedmi do osmnácti hodin, v pátek od sedmi do dvaceti hodin a v neděli od osmi do osmnácti hodin.

V restauraci na golfovém hřišti se budou od 16. prosince podávat i teplé zabijačkové výrobky.

V obou provozovnách budou přichystány i dobroty pro milovníky sladkého.

Sdílejte článek