Gastronomie
07/03/2019 Jaroslav Baďura

Food Atelier spustil snídaně, zájem je obrovský

Food Atelier, projekt gastronoma Davida Valíčka v Dolní oblasti Vítkovic, dnes poprvé otevřel pro zájemce o snídaně.

"Měl jsem se co otáčet, lidí přišlo opravdu hodně," říká David Valíček, který gastronomické zkušenosti získával po celém světě a nyní je využívá pro své mimořádně oblíbené kurzy vaření, catering, Food Market, a další akce.

Od dnešního dne se tedy ke službám Food Atelieru přidávají pravidelné snídaně v sídle atelieru - v Kompresorovně DOV.

Na jídelním lístku jsou například vejce Benedikt, Royal i Florentine, anglická snídaně, francouzské toasty, domácí brioškový chleba, kvalitní kafe...

"Otevřeno je od pondělí do pátku od sedmi do jedenácti hodin," říká David Valíček s tím, že časem by mohl svůj podnik pro snídaně otevřít i o víkendech.

Reportér Magazínu PATRIOT Radim Kolibík historicky první snídani ve Food Atelieru navštívil, pořídil snímky a zhodnotil: "Skvělé po všech stránkách."

Sdílejte článek