Gastronomie
23/07/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Do Elektry na steak z lososa s čočkou!

Ostravská kavárna Elektra je podnik s mimořádnou historií, ale také se zajímavou současností.

V krásně zrekonstruovaném interiéru dobře fungují (nejen) byznysové snídaně, mají tady slušnou nabídku ranního menu, oblíbené jsou domácí sladkosti.

Provozovatelé přišli už před delší dobou s konceptem celotýdenního menu z jedné konkrétní země, ten se ale mění a tento týden (už jen dnes, zítra se až do 9. srpna podnik zavírá) je menu kombinované.

Na menu nás například zaujalo Římské kuře - vykostěný stehenní steak pečený v rajčatech s česnekem a majoránkou.

Doporučujeme si dát pekingskou polévku spolu s grilovaným steakem z lososa s teplým salátem z barevné čočky, doplněný domácí focacciou.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek