Gastronomie
24/09/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Do La Petite Conversation na líčka!
Belgičan David Girten vaří už pěkných pár měsíců v novém působišti v ostravské Tyršově ulici a vaří tu moc dobře.
Vždy usměvavý majitel se svým týmem připravil na tento týden moc zajímavé menu.
Jídlem dnešního dne jsou hovězí líčka na víně s bramborovo česnekovým pyré.
Restaurace La Petite Conversation nabízí také pravidelně tři jídla, která jsou na menu po celý týden.
Pro tento týden je to losos v papilotě, máslová zelenina s basmati rýží, druhý jídlem je zapečený květák s bramborem, který je podle Davida hitem týdne.
Poslední polední nabídkou jsou linguine s pistáciovým pestem a parmazánem.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Beránci, kuřátka i zajíčci. Krásná kavárna láká na velikonoční dobroty
27/03/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Sídlíme v horách, u hostů vítězí zvěřina, zní z útulné Kopřivné
23/03/2024
Admin PATRIOT
Gastronomie
Klára ze soutěže Peče celá země sní o vlastní kuchařce. Teď se těší na miminko
20/03/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Společnost
Víme, kde se v Ostravě otevře nový park s jezírkem a relaxační zónou!
26/03/2024
Petr Sobol
Společnost
Jako doma! Terry do Ostravy přijel v den, kdy zemřela princezna Diana
24/03/2024
Marek Prorok