Gastronomie
24/09/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Do La Petite Conversation na líčka!
Belgičan David Girten vaří už pěkných pár měsíců v novém působišti v ostravské Tyršově ulici a vaří tu moc dobře.
Vždy usměvavý majitel se svým týmem připravil na tento týden moc zajímavé menu.
Jídlem dnešního dne jsou hovězí líčka na víně s bramborovo česnekovým pyré.
Restaurace La Petite Conversation nabízí také pravidelně tři jídla, která jsou na menu po celý týden.
Pro tento týden je to losos v papilotě, máslová zelenina s basmati rýží, druhý jídlem je zapečený květák s bramborem, který je podle Davida hitem týdne.
Poslední polední nabídkou jsou linguine s pistáciovým pestem a parmazánem.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Třinecký Destiny bar: Nejraději mícháme drinky lidem přímo na míru
06/10/2024
Redakce PATRIOT
Gastronomie
Bistro jak cyp! Ostravský podnik začal dělat dorty a pyramidy z burgerů
04/10/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Vítejte ve Sladkém tajemství. Prvorepublikové kavárny zdobí Ostravu
02/10/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Bistro Poke Bo oživilo centrum Ostravy. Stalo se i festivalovým hitem
25/09/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Gastronomie
Bistro jak cyp! Ostravský podnik začal dělat dorty a pyramidy z burgerů
04/10/2024
Petr Sobol
Společnost
Do Ostravy dorazila móda z Milána. U Karoliny otevřel nový italský butik PAVONE
05/10/2024
Václav Menšík
Gastronomie
Vítejte ve Sladkém tajemství. Prvorepublikové kavárny zdobí Ostravu
02/10/2024
Petr Sobol