Gastronomie
07/07/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Do Ollies na vepřový bok s kedlubnovým zelím

To bylo tak: manželé Gondkovi vybudovali úspěšnou cukrárnu, která má už několik poboček.

A pustili se i do bistra se snídaněmi i obědy.

Ve Vítkovicích si už lidé zvykají, že je dobré si ráno místo na snídani rezervovat, úspěšné obědy se rozjely o něco později a i na ně se už jezdí z různých koutů Ostravy.

Zakladatel cukrárny Ivo Gondek spolu s manželkou přenechali byznys dětem, ale stále, jak říkají, jsou "v dozorčí radě", což znamená, že tady Ivo Gondka potkáte dosti často...

A co si Gondkovi přichystali pro své hosty na oběd tento týden?

Týdennímu menu vévodí Caesar salát, sous vide kuře, slanina, nakládané vejce, krutóny, parmezán, dvojka na menu je vepřová panenka, pečené brambory, vierge salsa z cherry rajčat.

Příznivce keto diety potěší pečený vepřový bok, smetanové kedlubnové zelí, křupavá cibulka, milovníky bezmasé kuchyně zase zaujme cuketová fritatta s rajčaty, mozzarelou a parmazánem a malým míchaným salátem.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek