Gastronomie
27/07/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Do Sbeerky na panenku s celerovým pyré!
Stylovou designovou restauraci Sbeerka si oblíbili nejen milovníci osmi kohoutů - výčepů s pivy z malých i větších pivovarů.
Ve Sbeerce to totiž umí nejen s pivem, ale také s jídlem.
Hvězdou týdenní nabídky je grilovaná vepřová panenka, celerové pyré, omáčka demi-glace, glazovaná baby karotka a gratinované brambory.
Doporučujeme také ochutnat v dalších dnech bryndzovou polévku s bramborem, zapékané brambory s uzeným masem nebo hráškové risotto s kuřecím masem, sýr Grana Padano.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Historická Beseda povstala! Heřmanický pivovar chystá i ubytování s rozhlednou
18/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Legendární ostravský hostinec po 60 letech znovu ožije. V Laubech otevře nová Plzeňka
11/04/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol