Gastronomie
28/08/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Na jelena se šípkovou do City.City Loftu!

Restaurace hotelu City.City Loft může být dobrým důvodem, proč opustit okolo poledne centrum Ostravy a vyrazit do Přívozu.

Tady se totiž nejenom dobře sedí, protože interiér patří k tomu nejlepšímu, co lze v Ostravě najít.

Tady se také dobře jí.

A protože tým zdejší kuchyně připravil tři novinky jídelního lístku, rozhodli jsme se je vám přiblížit.

Tou první je pravá francouzská cibulačka s uzeným žebrem.

Novým hlavním chodem je anglický roastbeef na trhaném salátku.

A my vám pro dnešek, ale i pro další dny i večery doporučujeme jelení hřbet se šípkovou omáčkou a krupicovými nočky.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek