ROMAN FRENKO
Polévkový král
Tak trochu jiná jídelna ve Vítkovicích vzbuzovala u některých skeptiků obavy, zda podnik, kam si chodíte s táckem k pultu pro jídlo, přežije nástup moderních bister a podobných podniků.
Bez obav - i jiídelna může být místem, kde dostanete na talíř krmi z čerstvých surovin, zajímavou nabídku každý den a za slušnou cenu.
Jídelna Open v Mostárenské ulici se o takový přístup snaží.
Stálým jídlem tohoto týdne je vepřová panenka s pepřovou omáčkou a opékanými bramborami.
A další jídla dnešní nabídky? Frankfurtská polévka a párkem, pečené papriky s rajskou omáčkou a knedlíkem, kuřecí gyros a hranolkami a kovbojské fazole.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.