Gastronomie
20/07/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Na salát s kuskusem a sýrem halloumi do Guestu!

Byla to velká událost, když se do Ostravy z Beskyd vrátil šéfkuchař Simon Guest.

Ten spolu s manželkou nejdříve působil v Mariánských Horách, pak zmizeli spolu vařit do Beskyd na golf a na podzim minulého roku se ve velkém stylu vrátili do Ostravy, když přebudovali restauraci v areálu Kampusu na Smetanově náměstí.

Simon Guest se nebojí experimentů, rozjel snídaně a nejen byznysové menu.

Tento týden si připravil hovězí burger nebo sépiové rizoto, v nabídce jsou i kuřecí knedlíčky s nakládanou cibulkou.

My jsme si vybrali a doporučujeme letní salát s kuskusem, opečenou zeleninou a sýrem halloumi.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek