Gastronomie
20/07/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Na salát s kuskusem a sýrem halloumi do Guestu!
Byla to velká událost, když se do Ostravy z Beskyd vrátil šéfkuchař Simon Guest.
Ten spolu s manželkou nejdříve působil v Mariánských Horách, pak zmizeli spolu vařit do Beskyd na golf a na podzim minulého roku se ve velkém stylu vrátili do Ostravy, když přebudovali restauraci v areálu Kampusu na Smetanově náměstí.
Simon Guest se nebojí experimentů, rozjel snídaně a nejen byznysové menu.
Tento týden si připravil hovězí burger nebo sépiové rizoto, v nabídce jsou i kuřecí knedlíčky s nakládanou cibulkou.
My jsme si vybrali a doporučujeme letní salát s kuskusem, opečenou zeleninou a sýrem halloumi.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Historická Beseda povstala! Heřmanický pivovar chystá i ubytování s rozhlednou
18/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Legendární ostravský hostinec po 60 letech znovu ožije. V Laubech otevře nová Plzeňka
11/04/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Společnost
Stavba Severního spoje se přiblížila, má propojit centrum Ostravy s Porubou
14/04/2024
Petr Sobol
Společnost
Jako doma! Procestoval svět, teď provozuje oblíbené bistro v Porubě
14/04/2024
Marek Prorok
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol