Kreativní
Kantoři
Restaurace Palouk u Komenského sadů v Ostravě připravila akci, která vás možná přinutí počkat s obědem na pozdější čas nebo vyrazit s rodinou či přáteli na večeři.
Čtrnáct dní od pondělka 21. září bude na Palouku patřit špízům.
Vyberou si milovníci vepřového masa i ryb a mořských plodů.
V nabídce, kterou je možné ve všedních dnech si objednat na stůl od 14 hodin a o víkendu už od 11 hodin, jsou hned čtyři různé druhy špízů.
Kdo si hlídá kalorie, sáhne možná po špízu s lososem, grilovanou zeleninou a jogurtovým dipem.
Zážitek plné sytosti skýtá špíz s vepřovou panenkou, zeleninou a grenaille brambory.
Kdo má rád ve špízu sýr, tomu zřejmě vyhoví špíz ze sýru a anglické slaniny s focacciou a jogurtovým dipem.
No a závěr patří fajnšmekrům - špíz z mořských plodů, sushi rýže, teriyaki omáčka.
Špízy připravila šéfkuchařka Andrea Slováková.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.