V Nové Karolině otevřela zmrzlinová kavárna Natoccino café
Pravé prémiové italské gelato v několika desítkách příchutí, káva z beskydské pražírny, zákusky, koláče i croissanty, luxusní interiér s designovým nábytkem - v nejvyšším patře ostravského obchodního centra Forum Nová Karolina dnes otevřela zmrzlinová kavárna Natoccino café.
“Značka zmrzliny Natoccino už dva roky existuje v podobě samostatných stánků a je také v nabídce našich dalších podniků, například v restauracích Coloseum, Viktorka – Plzeňská tankovna či Kanteen,” řekla marketingová manažerka Natoccino café Kateřina Vrbová. “Nyní nastal čas otevřít první značkovou kavárnu s gelatem,” dodala.
Foto: Jaroslav Baďura
Zmrzlinu pro Natoccino vyrábí rozený Ital, který dle Kateřiny Vrbové používá výhradně italské suroviny a čerstvé beskydské mléko. “Vzniká tak exkluzivní, poctivá řemeslná zmrzlina v mnoha desítkách příchutí, kterou si můžete dozdobit různými dobrotami a polít královskou čokoládou z naší fontány.”
“Chtěli bychom u nás vytvořit prostor pro přátelskou komunitu, aby se u nás hosté cítili dobře, přišli si vychutnat pravé italské gelato a výbornou kávu z beskydské pražírny,” uvedla Kateřina Vrbová.
Foto: Jaroslav Baďura
V kavárně bude vždy zhruba dvacet příchutí zmrzliny, celkem jich ale italský zmrzlinář bude vyrábět padesát a pravidelně je obměňovat. “Máme například zmrzlinu s příchutí popcorn, čokoláda, slaný karamel, brezel, ale i aperol spritz, raffaellino, snickers nebo mnoho ovocných sorbetů,” vyjmenovala jen některé ze zajímavých příchutí marketingová manažerka. Mimořádně povedená byla v den otevření příchuť malinový koláč.
Nejen zmrzlinu, ale také sladké a slané pečivo, zákusky a další dezerty - to vše si zmrzlinová kavárna peče sama. Kávu, gelato nebo něco k zakousnutí si lze dát jak v kavárně, tak vzít i s sebou.
Otevřeno bude denně od devíti rána do devíti hodin večera, včetně víkendů.