V Ostravě bude dva dny vařit michelinský kuchař z Paříže!
V Ostravě se schyluje k další gastronomické lahůdce.
V restauraci Bernie's bude dva dny vařit michelinský kuchař Stéphane Pitré z proslulé pařížské restaurace Louis. A protože jsou ještě volná místa, mohou pokrmy michelinského kuchaře 7. a 8. června ochutnat i milovníci špičkové gastronomie z Ostravy i okolí.
"Jeho premiéra v Čechách se nemůže konat nikde jinde než u nás v Bernie’s. Pečlivě sestavené pětichodové menu bude doprovázeno ikonou burgundských vín jménem Olivier Leflaive, který stojí za výrobou jednoho z nejlepších Chardonnay světa," zve manažer restaurace Bernie's Tomáš Taneček.
Jak už je v Bernie's zvykem, i tentokrát bude degustační menu párováno s vínem.
A na co se mohou hosté dvou večerů těšit?
Michelinské menu odstartuje v půl sedmé večer kukuřičný koláč s mušlemi a koriandrem v tacos stylu, následovat budou ančovičky s kurkumovým humusem, dashi vývarem a ekologickým kaviárem.
Dále se budou podávat opalované langustíny, zeleninové ravioli a silný jus ze skeletů, dále pak vyzrálé hovězí, fermentovaná okurka a grilovaná ústřice.
Degustaci zakončí koriandrový sorbet s jahodovým salátem.
Cena menu včetně vinného párování je 4990 korun na osobu, místa je nutné si rezervovat na telefonu 596 117 639 nebo e-mailem na: info@bernies.cz.