Gastronomie
02/12/2020 Jaroslav Baďura

Ve Sbeerce a na Palouku chystají otevření. Podpořili nás zákazníci, těší provozovatele

Byť s omezeními, ale konečně s hosty. Ostravské restaurace se připravují na otevření.

"Po celou dobu jsme měli rozvoz a okýnka. Což nám ukázalo, že máme skvělé a věrné zákazníky," říká Václav Menšík, manažer marketingu společnosti 3E PROJEKT, která provozuje mimo jiné ostravské restaurace Sbeerka a Palouk.

Bez podpory hostů během uzavření restaurací by vše asi bylo náročnější, že?
Byli skvělí, objednávali si jídlo, chodili k okýnku a nikdy nezapomněli dodat slova podpory. To bylo super! Moc si jich vážíme a strašně nám to pomáhalo v těžké době.

Co zajímavého jste díky okénkovém prodeji a rozvozu zjistili?
Zjistili jsme, že nás lidi podporují a to bylo něco, co nás všechny fakt povzbudilo, i když samozřejmě provoz byl o něčem jiném, než když byly restaurace normálně otevřené.

Pracovali jste během uzavření restaurací na nějakých novinkách?
Zavedli jsme rozvoz přes aplikaci Wolt a u toho rozhodně zůstaneme. To je novinka.

Museli jste propouštět?
Díky tomu, že máme více podniků, propouštět jsme v podstatě nemuseli. Několik kolegů se přesunulo do jiných restaurací a propustit jsme museli jen jednoho dva kolegy ve zkušební době.

Na co se hosté mohou těšit?
Na hosty se těšíme stejně jako oni na nás! Od pondělí nám píšou na sociálních sítích, volají o rezervace, protože tuší, že o ten omezený počet míst bude rvačka. Jsme připraveni, všechna nařízení plníme a nikdo se nemusí obávat.

Co jste přichystali do prvních dní po otevření?
Ve Sbeerce máme zvěřinu, to, myslím, bude hodně zajímavé - https://sbeerka.cz/denni-nabidka. Na Palouku bude do neděle zkrácený jídelní lístek – jen ty největší pecky. Ale od pondělí bude celý úplně nový.

Sdílejte článek