ROMAN FRENKO
Polévkový král
GastroSkaut, podcast o gastronomii z Ostravy a Moravskoslezského kraje, který vzniká pod záštitou festivalu Pojez, Cokafe a Magazínu PATRIOT, přivítal majitele populární značky Bopcorn.
Partneři Adina Bálková a Michal Klimas vystřelili v roce 2019 jako raketa na ostravském gastronomickém nebi. Zákazníky bavily nové příchutě, chytrý marketing, pěkné obaly. Pak přišel covid. Trhy, nejrůznější veřejné akce a festivaly, najednou skončily. Jak Bopcorn přežil krizi a jaká velká jména se v nejrůznějších limitkách se značkou spojila? Jak těžké je pracovat se surovinami, které se s popcornem tak úplně nekamarádí? Které příchutě jsou nejprodávanější a co se naopak vyrobit nedaří?
Nejnovější díl podcastu GastroSkaut sledujte zde:
Všechny díly naleznete také v podcastových aplikacích:
SPOTIFY: GastroSkaut
APPLE Podcast: GastroSkaut
GOOGLE Podcast: GastroSkaut