Kam dnes na oběd? Na Hovězí po burgundsku do restaurace U Jarošů
V domě nynějšího restaurantu U Jarošů v ostravské Pustkovecké ulici se až do roku 1989 nacházelo vyhlášené řeznictví pana Jaroše.
Na konci devadesátých let vznikla restaurace, která plní přání svým hostům dodnes. V teplých dnech se usadíte na zahrádce pod stoletou jabloní.
Pokud počasí venkovnímu posezení nepřeje, zahřejete se u krbu uvnitř. Na jídelním lístku najdete speciality typické pro českou kuchyni, ale i recepty inspirované kuchyní světovou.
V rámci obědového menu vám podnik dnes nabízí pórkovou polévku s vejci a krupicí. Hlavním chodem je Hovězí po burgundsku se smetanovou bramborou kaší, indická specialita Vindaloo z kuřecího masa.
Menu doplňují dvě položky z týdenní nabídky. Trhaný salát s bulgurem, kuskusem a grilovaným prsíčkem.
Pro fanoušky vepřového je připravena bageta plněná trhaným vepřovým masem, zapečená čedarem a anglickou slaninou.