Kam dnes na oběd? Na hovězí burger do Bistra IN – MSIC
Zvenku nenápadné bistro schované mezi kancelářskými budovami v areálu Moravskoslezského inovačního centra v Ostravě-Porubě ukrývá kulinářské poklady.
V kuchyni pracují jen s čerstvými a kvalitními ingrediencemi. V sezónně používají bylinky z vlastní zahrádky. Podnik charakterizují hravé kombinace jídel klasické české kuchyně, ale na své si přijdou i milovníci Asie.
Na menu najdete také pokrmy pouze z rostlinné stravy. Každý pátek jsou v nabídce domácí hamburgery.
Dnes můžete ochutnat bramborový krém s hříbky. Z hlavních chodů je na výběr ze čtyř variant. Hovězí chilli con carne podávané s rýží, doplněné zakysanou smetanou a cheddarem.
Trhané kuře s asijským salátem a kokosovou zálivkou s pečeným bramborem nebo rýží. Variantou bez masa je curry z červené řepy s tempehem a tofu, servírované s rýží.
Pátečním speciálem je hovězí burger s cheddarem.
Baristé vám nabídnou skvělou kávu a denně čerstvé domácí dezerty.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.