Gastronomie
10/06/2020 Jan Kubečka

Kam dnes na oběd? Na kuřecí burger do tankovny Viktorka

Na místě bývalé restaurace Viktoria v Ostravě - Porubě funguje už dva roky plzeňská tankovna Viktorka.

Restaurace je součástí konceptu Pilsner Urquell, který štamgastům přináší pivo přímo z tanku. V moderně pojatém interiéru je použita kombinace dřeva, kovu a kůže.

Počítat můžete nejen se skvěle ošetřeným pivem, ale také kvalitní kuchyní. V jídelním lístku jsou nabízeny klasické pochutiny k pivu a tradiční recepty české kuchyně, které jsou připravovány z čerstvých surovin.

Dnes kuchaři připravili slepičí vývar, z hlavních chodů lze zvolit vepřovou kotletu v bramborovém těstíčku servírovanou se zelným salátem a pikantní hovězí nudličky s rýží.

Specialitou je kuřecí burger s hořčičnou majonézou a karamelizovanou cibulkou.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek