Gastronomie
31/07/2020
Jaroslav Baďura
Food atelier láká na víkend s příchutí lanýžů
Gastronom David Valíček zve na víkendový zážitek s chutí lanýžů.
Jeho nová restaurace v Apartmánovém domě na Landeku připravila na víkend ke každému jídlu v menu porci čerstvých strouhaných lanýžů přivezených z malé italské farmy.
"Tenhle víkend máte šanci ochutnat skvělé lanýže, to je nabídka, která se jen tak brzy nemusí opakovat," zve hosty David Valíček.
A už dnes u něj můžete ochutnat jeho vlastní brioškové bagety, které naplní křenovým dresinkem, pečeným a nakrájeným argentinským steakem Rib Eye.
"I k této dobrotě hostům nastrouháme lanýže," říká David Valíček.
Související články
Gastronomie
Zámek Zábřeh chystá tradiční zabíjačku, dobroty se budou podávat celý víkend
10/01/2025
Petr Sobol
Nejnovější články
Společnost
Víme, kdy znovu otevře zatopený Kaufland v Ostravě. Chystá i novinky
11/01/2025
Petr Sobol
Společnost
Kudy chodí horníci? Kde se upravuje uhlí? OKD má virtuální prohlídky Dolu ČSM
07/01/2025
Petr Sobol