Gastronomie
13/08/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Do Eatmeat na pršut burger!

Na jaře 2017 vzniklo v Ostravě bistro pro masožravce - Eatmeat.

„Cestovali jsme s bratrem po Americe, kde jsme objevovali různá streetfoodová bistra. Zjistili jsme, že v Ostravě nic takového není. Když jsme se vrátili domů, dali jsme hlavy dohromady, a tak vznikl Eatmeat,“ vzpomínal v rozhovoru pro Magazín PATRIOT jeden ze zakladatelů bistra Michal Španěl.

A pánové válí, neustále přicházejí s novinkami, jejich bistro je velmi oblíbené.

A co si u nich můžete dát dnes?

Třeba pršut burger, v němž najdete hovězí vyzrálé maso z Klokočova, majonézu z pečeného česneku, sušená rajčata, pršut od Bobra, parmazánový chips a polníček.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek