Gastronomie
13/08/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Do Eatmeat na pršut burger!
Na jaře 2017 vzniklo v Ostravě bistro pro masožravce - Eatmeat.
„Cestovali jsme s bratrem po Americe, kde jsme objevovali různá streetfoodová bistra. Zjistili jsme, že v Ostravě nic takového není. Když jsme se vrátili domů, dali jsme hlavy dohromady, a tak vznikl Eatmeat,“ vzpomínal v rozhovoru pro Magazín PATRIOT jeden ze zakladatelů bistra Michal Španěl.
A pánové válí, neustále přicházejí s novinkami, jejich bistro je velmi oblíbené.
A co si u nich můžete dát dnes?
Třeba pršut burger, v němž najdete hovězí vyzrálé maso z Klokočova, majonézu z pečeného česneku, sušená rajčata, pršut od Bobra, parmazánový chips a polníček.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Zendino! Zakladatelé Vosíme otevřeli v Ostravě moderní asijské bistro
13/01/2025
Petr Sobol
Gastronomie
Zámek Zábřeh chystá tradiční zabíjačku, dobroty se budou podávat celý víkend
10/01/2025
Petr Sobol
Nejnovější články
Společnost
Víme, kdy znovu otevře zatopený Kaufland v Ostravě. Chystá i novinky
11/01/2025
Petr Sobol
Gastronomie
Zendino! Zakladatelé Vosíme otevřeli v Ostravě moderní asijské bistro
13/01/2025
Petr Sobol