Gastronomie
11/08/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Do hotelu Mercure na telecí steak!

V kuchyni ostravského hotelu Mercure vládne už od roku 2018 Tomáš Lalík, kuchař se zkušenostmi i ze zahraničí.

Nápaditý a neustále se účící šéfkuchař pravidelně válí v Grand Restaurant Festivalu - hosté si mohou být jistí, že vymyslí velmi originální, ale přitom jedmnoduché a mimořádně povedené menu.

A stejně přistupuje Tomáš Lalík se svým týmem i k přípravě denního menu v hotelu Mercure.

Hosté zde mohou posedět uvnitř, ale i venku na krásné terase, hotel je po koronavirovém běsnění opět od prvního července opět otevřen.

A co si tady můžete dát dnes?

Kuchyně připravila zeleninový vývar s bylinkovým svitkem a vybrat si můžete ze dvou hlavních chodů: tím prvním je telecí Hanger steak se zeleným pepřem a šťouchanými brambory.

Druhou volbou mohou být tagliatelle s hlívou ústřičnou, divokými bylinkami a sýrem Gran Moravia.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek