Gastronomie
23/06/2020 Jan Kubečka

Kam dnes na oběd? Do Kozlovny U Ježka na krkovici a chlupaté knedlíky

​Ostrava–Hrabůvka se stává zajímavou lokalitou pro milovníky dobře čepovaného piva.

Podnik Kozlovna U Ježka je konceptuální restaurací s výrazným interiérem, kterému dominuje socha kozla. Interiér je laděn v duchu ostatních Kozloven.

Kombinuje dřevo a kov a zaujme zajímavými detaily v podobě stolů s kovovými kopýtky a praktickými háčky na oblečení.

Dobrou hospodu dělá především kvalitně čepované a ošetřené pivo. U Ježka dostanete čerstvé pivo přímo z tanku.

Kuchyně stojí na české tradici a léty prověřených receptech. V duchu tradiční české kuchyně je sestaveno také denní menu.

Základem dnešní nabídky je hovězí vývar s masem a nudlemi.

Na výběr je ze čtyř hlavních chodů. Uzená krkovice s kysaným zelím a chlupatými knedlíky. Znojemské kostky s jasmínovou rýží, duo řízečků s česnekem, šťouchanými brambory a bluecheese dipem.

Nabídku uzavírá srbské vepřové ražniči s květákovými placičkami.

Sdílejte článek