Gastronomie
10/08/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? K Valíčkovi na mexickou hovězí Fajitu!

David Valíček se nedávno přestěhoval z Dolních Vítkovic do areálu Apartmánových domů na Landeku.

Kromě jiného místa se ale i tady koná kvalitní gastronomie, kuchařské kurzy a také párty - o víkendu to tady prý má být v kubánském stylu...

Ale pokud hledáte místo, kde se dnes dobře najíst, pak doporučujeme dnešní menu: krém ze žampionů a lesních hub se strouhanými lanýži a mexickou hovězí Fajitu v tortille s pečenou zeleninou, syrový dip, salátek.

Pokud to není zrovna váš dnešní favorit, pak si můžete vybrat ze stálého týdenního lístku, kde je třeba Caesar salát, salát Nicoise nebo telecí řízek s teplým vídeňským bramborovým salátem.

Jako sladkou tečku nebo spíše dvojtečku doporučujeme domácí kynutý borůvkový knedlík s omáčkou bombardino.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek