Kam dnes na oběd? Na legendární masové koule do Lapeca!
Belgičan David Girten už nevaří v malém podniku v Chelčického ulici, ale přestěhoval svůj podnik La Petite Conversation (Lapeco) nedaleko na ulici Tyršovu do větších prostor.
A o tom, že se mu i tady nebývale daří, svědčí plná restaurace, kam je třeba si raději zavolat a zarezervovat si místo v exponovaných časech.
David to dělá dobře, chodí si povídat se svými hosty, málokdo ho tady někdy viděl zasmušilého.
Hosty baví jeho lehká a nápaditá kuchyně, kde se však nebojí experimentovat.
Žádné experimenty ale nesnese dnešní polední nabídka - Davidovo signature menu - masové koule s domácími hranolkami neboli boulets frites.
David je připravoval už ve svém původním podniku a je jen dobře, že se objevují na jídelním lístku i nadále.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.